SEYDİŞEHİR DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ ÖĞRENCİLERİMİZE MESLEKİ DENEYİMLERİNİ AKTARDI

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün HEDEF YKS2024 Projesi kapsamında 12. Sınıf öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık süreci ve kariyer gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla şubat ayı içinde düzenlediğimiz kariyer günlerine ilçemiz Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Havva Turaç CİNGÖZ konuk oldu.

20.02.2024 67

Başhekim Uzm. Dr. Havva Turaç CİNGÖZ, öğrencilerimize doktorluğa giden yoldaki deneyimlerini aktardı. Mesleğiyle ilgili öğrencilerin sorularını cevapladı.

Katılımlarından ve katkılarından dolayı Başhekim Uzm. Dr. Havva Turaç CENGİZ’ e teşekkür ederiz.

20-02-202420-02-202420-02-202419-02-2024