OKULUMUZDA SİYER-İ NEBİ BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Okulumuzda Mesleki Tatbikat Kulübü etkinlikleri kapsamında 'Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması' düzenlendi. Yarışmaya 9. ve 10.sınıf öğrencilerimiz katıldı.

18.01.2024 80

Yarışmada, öğrencilerimize Peygamberimizin hayatı ile ilgili 20 soru yöneltildi. Siyer-i Nebi yarışmasında  sorulan 20 soruyu İmam Hatip Meslek Dersleri öğretmenimiz hazırladı. Yarışmanın amacı ile ilgili bilgi veren İmam Hatip Meslek Dersleri öğretmenimiz, "Burada gençlerin bilgi seviyelerini ölçmekten ziyade yarışma vesilesi ile  Peygamberimizi tanıma, onun mesajını anlama, öğrencilerin millî ve manevî duygularını geliştirmek hedeflenmiştir." dedi.

Yarışma sonunda birinci olan 10/A sınıfı öğrencilerine çeşitli hediyeler verildi.     Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri zümresine teşekkür ediyoruz.

18-01-202418-01-202418-01-202418-01-2024