DOĞRULUK PAZARI

21.02.2024 75

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi kapsamında okulumuzda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katkılarıyla doğruluk pazarı standı oluşturuldu. Oluşturulan standa konan ürünler belirlenen fiyatlar üzerinden öğrencilerimize sunuldu. Öğrenciler ihtiyacı olan ürünleri satış sorumlusu olmaksızın aldıkları ürünün parasını satış kutusuna bırakarak değişik bir alış-veriş deneyimi gerçekleştirdiler. Yapılan bu çalışma öğrencilerin hem sağlıklı beslenmelerine hem de yaşantılarında “Dürüstlük” olgusunu somutlaştırmalarına katkı sağladı.

Doğruluk Pazarı ile elde edilen gelirin tamamı Filistin’ e gönderildi. Pazarın oluşturulmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

21-02-202421-02-202421-02-202421-02-2024